Pinterest share

Hawthorn

Pinterest share

Hawthorn
Contemporary Tudor

The objective of this renovation project was to fuse the traditional proportions of the original Tudor-built house and extend into an ultra-modern home.

Our clients wanted to create a spacious, contemporary rear addition as well as a full refurbishment of their existing home that introduced more natural light and an open fresh feel whilst improving privacy and liveability within their home.

The extensive renovations included a spacious open plan kitchen, living and dining area, an additional master bedroom, oversized ensuite, luxurious walk-in-wardrobe and alfresco terrace, garage, and dual carport space. The new roof line blends seamlessly between the existing dwelling and the addition, incorporating the steep roof pitches of the Tudor gables, allowing the windows and raked ceiling to flood the home with natural light, creating an interior environment that is open, bright, and inviting.